اطلاعیه جدید ویژه دانشجویان جدید

⭐️ #اطلاعیه

??قابل توجه دانشجویان جدیدالورد 99 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته

1️⃣به اطلاع میرساند ثبت نام و پذیرش غیرحضوری تا روز پنجشنبه ۲۲ آبان ماه ۹۹ تمدید شد. پذیرفته شدگان محترم لازم است جهت انجام مراحل پذیرش و ثبت نام غیرحضوری به سایت edu.uk.ac.ir مراجعه فرمایند.

2️⃣شروع کلاسهای این دسته از دانشجویان از یکشنبه مورخ 99/8/25 خواهد بود.

3️⃣انتخاب واحد توسط بخش مربوطه انجام شده است.

4️⃣برنامه هفتگی تا پایان وقت اداری شنبه 24 آبانماه 99در سامانه جامع آموزشی edu.uk.ac.ir قرار داده خواهد شد. جهت دسترسی به برنامه هفتگی پس از ورود به سامانه جامع آموزشی از مسیر: ثبت نام  گزارش‌های ثبت نام  ثبت نام  گزارش 88 (برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام) اقدام نمایید.

5️⃣دقت نمایید پس از دریافت پیامک پذیرش نهایی نام کاربری شما برای ورود به سامانه جامع آموزشی گلستان edu.uk.ac.ir شماره دانشجویی و رمز عبور همان رمز قبلی شما خواهد بود.

6️⃣جهت مشاهده ویدئوها و راهنمای تصویری استفاده از سامانه های آموزش مجازی دانشگاه به آدرس وبگاه گروه آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه به آدرس virtual.uk.ac.ir بخش آموزش های الکترونیکی مراجعه نمایید.

7️⃣محتوای کلاسهای برون خط (آفلاین) در سامانه LMS به آدرس lms.uk.ac.ir و یا پیشخوان دانشگاهی به آدرس  http://my.uk.ac.ir بارگذاری می گردد.

8️⃣تمامی کلاسهای برخط (آنلاین) در سامانه مبین به آدرس mobin.uk.ac.ir  و بر طبق برنامه هفتگی اعلام شده برگزار می شود.

ان

جهت اطلاع از راههای ارتباطی با بخش خود به صفحه اختصاصی هر گروه که لینک آن در منوی اصلی همین سایت است مراجعه فرمائید

موفق باشید