برگزاری کلاسهای درس به صورت مجازی

ضمن عرض تبریک سال نو خدمت اساتید محترم و دانشجویان گرامی :

به اطلاع میرساند با شرایط فعلی که امکان برگزاری کلاسهای درس به علت شیوع ویروس کرونا به صورت حضوری وجود ندارد وزارت علوم و دانشگاه تاکید بر برگزاری دروس به صورت مجازی دارد، لذا خواهشمند است همکاری لازم را در این خصوص به عمل آورید .

نکاتی خصوص در خصوص برگزاری کلاسهای مجازی :

1- اساتید محترم لازم است درخواست خود را به صورت تلفنی به مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه اعلام نمایند تا اسم درس را در سیستم ثبت نمایند یا با مدیر گروه خود در ارتباط باشید. (فقط مدعوین جدید درخواست خود را از 16 فروردین پیگیری نمایند)

2- نیازی به ثبت نام دانشجو و اساتید نمی باشد و اساتید با وارد کردن شماره استادی و دانشجویان تنها با وارد کردن شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کلمه عبور می توانید وارد سیستم مجازی شوید .

3- با استفاده از تلفن همراه و یا کامپیوتر می توانید با نصب نرم افزار های مربوطه در کلاس شرکت نمایید .

4- راهنمای استفاده از سامانه آموزشی LMS

5- راهنمای اساتید جهت استفاده از سامانه LMS

6- اساتید محترم به منظور برقراری نظم، لطفاً کلاسهای مجازی را در ساعت قبلی (تعریف شده در سیستم) تشکیل دهید .

6-