سوالات متدوال در خصوص امتحانات عمومی معارف

سؤالات متداول

چه دانشجویانی باید در امتحان پایان ترم دروس معارف اسلامی دانشگاه شرکت کنند؟

فقط دانشجویانی که دوره­های آموزش مجازی نهاد (22 جلسه دوره جبرانی) را شرکت نکرده و یا نمره قبولی دریافت نکرده­اند.

تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات دروس معارف اسلامی چگونه است؟

تاریخ امتحان

-تاریخ امامت

-انقلاب اسلامی ایران

-آشنایی با قانون اساسی

-اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)

منابعی که بایستی برای امتحان مطالعه شوند چه هستند؟

مقرر شد منبع هر درس از دروس معارف اسلامی که استاد در جلسات اول ترم جاری به دانشجویانش معرفی نموده است در سامانه lms  توسط استاد مشخص گردد.  بدین ترتیب با مراجعه به lms و مشاهده درس مربوطه، به منبع امتحان نیز دسترسی خواهید داشت.

چگونه بایستی در امتحان پایان ترم شرکت کرد؟

-پنج دقیقه قبل از آزمون با آرامش وارد سامانه lms.uk.ac.ir شوید.

-در وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور دقت کنید زیرا پس از دوبار خطا، سیستم تا نیم ساعت اجازه ورود به کاربر را نمی‌دهد.

-آزمون، دقیقاً رأس زمان (ساعت و دقیقه) تعریف شده توسط استاد در ماژول آزمون دانشجو قابل مشاهده خواهد بود.

-امکان شرکت در آزمون از طریق گوشی‌های هوشمند و رایانه وجود دارد. اما اکیداً توصیه می‌­شود از رایانه استفاده نمایید.

-داشتن اینترنت پرسرعت برای شرکت در آزمون الزامی است.

-از مرورگر به‌روزرسانی شده گوگل کروم Google Chrome یا فایرفاکس Mozilla Firefox استفاده کنید.

برای اگاهی بیشتر به اطلاعیه"نکات مهم برای شرکت در امتحانات پایان نیمسال 99-98 دانشگاه شهید باهنر کرمان " موجود در صفحه اول سایت دانشگاه شهید باهنر، مراجعه فرمایید.