مقررات آموزشی ویژه نیمسال دوم 99-98

همکاران ارجمند

اعضای محترم هیأت علمی شاغل و بازنشسته و مدعوّان گرامی

کارشناسان، مسئولان دفاتر و سایر اعضای غیرهیأت علمی گرانقدر واحدهای مختلف دانشگاه

با سلام و احترام

به پیوست، مقررات آموزشی و پشتیبانی آموزش، ویژه نیمسال دوم 99-98 جهت استحضار، بهره‌برداری و همکاری جهت اجرا ارسال می‌گردد. در این مورد مهم، ذکر چند نکته بسیار ضروری می‌باشد:

1. اولویت هر گونه تصمیم و اقدامی، حفظ سلامت جسمی و آرامش شما و خانواده‌ی گرانقدرتان بوده و خواهد بود.
  2. در این برهه‌ی حسّاس، از همه‌ی همکاران جهت ایجاد آرامش در فرزندان‌مان (دانشجویان) و اطمینان خاطر دادن به ایشان برای برخورداری از پشتیبانی همه‌جانبه‌ی جامعه‌ی دانشگاه مبنی بر فراهم‌سازی زمینه‌ی حفظ سلامتی و بهره‌‌برداری بیشینه‌ی ایشان از کلاس‌ها دعوت به همیاری می‌شود.
  3. نظر به اینکه دسترسی برخی دانشجویان به کتب درسی و جزوات‌شان در خوابگاه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد از مدرّسان محترم استدعا دارد علاوه بر مرور مطالب جلسات اول دروس خود، در این مقوله نیز با ارائه‌ی محتوای الکترونیکی کافی، آموزش ایشان را به بهترین نحو ممکن میسّر و تسهیل سازند.
  4. مقرّرات آموزشی و پشتیبانی دانشجویان عزیز در نیمسال جاری تا 20/1/1399 به اطلاع خواهد رسید.
  5. خواهشمند است با مراجعه به وب سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نیز از طریق روابط عمومی، روزانه از آخرین اطلاعیه‌ها مطّلع شوید.

هرچند مقررات حاضر، حاصل بیش از 250 نفر ساعت همفکری با معاونت‌ها، دانشکده‌ها و سایر واحدهای ذیربط دانشگاه می‌باشد؛ بدون نقص نیست. لذا، همانند قبل این حوزه آماده دریافت پیشنهادهای سازنده و تسهیل‌کننده‌ی همکاران از طریق رایانامه به آدرس educationuk@uk.ac.ir یاehtesham@uk.ac.ir  می‌باشد و در پایان، ضمن آرزوی سلامتی و شادی برای همه، چند بیت از دفتر پنجم مثنوی معنوی شریف اهداء می‌شود:

هرچه گویی، باشد آن هم نورناک           کاسمان  هرگز نبارد  غیرِ پاک

آسمان  شو،  ابر شو،  باران  ببار            ناودان بارش کند، نَبـوَد به کار

آب   اندر     ناودان   عاریّتیست           آب  اندر ابر و دریا   فطرتیست

فکر  و اندیشه‌ست  مثلِ  ناودان           وحی و مکشوفست ابر و آسمان

آبِ  باران باغِ  صد رنگ   آورد            ناودان،  همسایه در جنگ  آورد

مریم احتشام‌زاده

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان

اساتید محترم و دانشجویان گرامی جهت مشاهده این مقررات کلیک نمایید .