نکات موفقیت دانشجویان در آزمون مجازی

1️⃣از استاد درس خواهش کنید که یک آزمون آزمایشی برای آشنایی شما و رفع مشکلات احتمالی برگزار کند.

2️⃣از زمان آزمون مجازی (روز و ساعت برگزاری )اطمینان حاصل کنید و اینکه برای پاسخگویی چقدر زمان دارید؟

3️⃣گوشی یا کامپیوتر و یا لپ تاپ خود را بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد و از اینترنت مناسبی برخوردار باشد تا در میان آزمون با مشکل اتمام بسته اینترنتی مواجه نشوید.

4️⃣فرمت آزمون مجازی را بدانید که از چه نوع سوالاتی (چند گزینه ایی،پر کردنی، تشریحی، .....)در آزمون مطرح میشود.

5️⃣شرایط اجرای آزمون را برای خود مهیا کنید تا باعث حواس پرتی شما نگردد مثل رادیو و تلویزیون را خاموش کنید وبه اعضای خانواده اززمان اجرای آزمون اطلاع دهید تا موقع آزمون مزاحم کار شما نشوند.

6️⃣یک نفس عمیق بکشید زیرا یک لحظه آرامش و تمرکز داشتن برای وارد شدن به سیستم آزمون مجازی لازم است.

7️⃣زمان را مدیریت کنید تا در زمان معین به تمامی سوالات پاسخ دهید.

8️⃣یک کپی از سوالات آزمون و همچنین از پاسخهای خود چاپ و ذخیره کنید تا با وجود مشکل فنی یا هنگام ارسال پاسخ این کار بسیار موثر است.

9️⃣در صورت بروز مشکلات فنی نگران و دستپاچه نشوید بلافاصله استاد خود را در جریان جزئیات و پیامهای خطایی که ممکن است دریافت کرده باشید بگذارید و یک عکس از صفحه بگیرید تا مشکلتان سریعتر حل شود.

0️⃣1️⃣پاسخهای خود را قبل از ارسال بررسی کنید تا مشکل املایی یا دستور زبانی نداشته باشند.

1️⃣1️⃣در پایان آزمون پیشرفت خود را ارزیابی کنید که چطور آزمون را داده اید و کدام سوال برای شما گیج کننده بود.

2️⃣1️⃣نمره خود را بررسی کنید و اینکه چگونه میتوانید در آزمون بعدی پیشرفت بهتری داشته باشید.

3️⃣1️⃣آیا برنامه شما برای انجام آزمون مجازی موفقیت آمیز بوده یا نیاز به کمی تغییر دارد.

??با آرزوی موفقیت شما عزیزان در تمامی مراحل زندگی??

دانشگاه شهیدباهنرکرمان

⚜️ @Sbukerman_official ⚜️