پیام تسلیت دبیر انجمن های علمی دانشکده حقوق و الهیات

بسم الله القاصم الجبارین

شهادت سردار مجاهد و خستگی ناپذیرسپاه مقاومت و فرزند رشید سپاه اسلام،سردارسپهبدحاج قاسم سلیمانی ایران اسلامی وملتهای آزادی خواه دنیارا غرق درعزا و ماتم کرد.حقیقتا که سردار سپهبدحاج قاسم سلیمانی ازفرماندهان دلاورعرصه جهاد،دفاع وشهادت بودوشهادت این سردار بزرگ اسلام مصیبتی جانکاه و غم انگیزاست .

انجمن های علمی و بسیج حقوقدانان دانشکده حقوق و الهیات و علوم سیاسی دانشگاه شهیدباهنرکرمان این ضایعه عظیم رابه محضرامام زمان (عج)،مقام معظم رهبری،ملت قدرشناس وامت بزرگ اسلامی به خصوص مردم شهیدپرور استان کرمان و خانواده بزرگ ایشان و ایل بزرگ سلیمانی تبریک وتسلیت عرض نموده و امید آن داردکه به لطف خداوندمتعال دشمنان این نظام مقدس اسلامی درراس آنها آمریکا و اسرائیل جنایتکاربه سزای اعمال شوم خود رسیده وبدانندکه پاروی خطوط قرمز ما گذاشته اند پا روی خطوط قرمزشان خواهیم گذاشت به امید روزی که کاخ سفید را تبدیل به حسینیه ثارالله خواهیم کرد.

حمیدسلیمانی

خدمتگذارولایت .خانواده شهیدمحمدقاسم سلیمانی